Cautare

3757 de rezultate pentru "arhiva 2006" (3.35 secunde)
Ulterior, inregistrarile obtinute nu sunt folosite la dosar, ci puse bine in arhiva serviciului, pentru a fi folosite "dupa caz". ... Dovada faptul ca ultimul raport annual de activitate a SRI publicat, asa cum e firesc, pe siteul oficial al institutiei, dateaza din 2006.
Documentele existente in fosta arhiva a Comitetului Central al PCR dezvaluie faptul ca relatiile romano-chineze nu s-au rezumat niciodata la o simpla colaborare politica intre conducatorii celor doua state.
In plus, garantia materiala presupune costuri suplimentare cu evaluarea bunului gajat, inregistrarea in arhiva electronica a garantiilor, precum si cu asigurarea bunului gajat.
La nivel local, arhiva de fost predata, sustin ambele parti, insa datele s-au schimbat din luna septembrie 2006, asa incat este nevoie de reactualizarea cifrelor.
Albumul Margareta Forever, cuprinzand 26 dintre cele mai frumoase melodii ale artistei, a fost lansat in 2006, drepturile de autor si de interpret rezultate din vanzarea acestuia fiind donate de Margareta Paslaru Crucii Rosii Romane.
Intr-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj, in decembrie 2012, Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea (foto), unul din oamenii care au avut acces la cei 230 de kilometri de rafturi cu carti din arhiva bibliotecii Vaticanului si fost membru al Comisiei Teologice Internationale, a facut o declaratie socanta:
El spunea, la sedinta de bilant a DNA pe anul 2006, ca in Parlament sunt oameni politici care nu fac altceva decat legi pentru infractori. ... In primavara anului 2006, societatea civila ii cere presedintelui sa se delimiteze oficial de comunismul din Romania, in numele statului.
Presedintele declara, la 1 februarie 2006, la bilantul MAI, ca trusturi de presa se bat intre ele, pentru ca in spatele lor se afla grupuri de interese de tip mafiot, care le utilizeaza in batalia de discreditare a adversarului de piata sau a institutiilor statului.
Fondul National de Dezvoltare (FND), creat in 2006. ... FND a fost constituit in 2006, de Guvernul Tariceanu, pentru a directiona catre investitii banii rezultati din privatizari 2. ... Guvernul Tariceanu a emis in octombrie 2006 Ordonanta de Urgenta 113 privind privind infiintarea Fondului national de dezvoltare (FND).
Conducerea Aliantei PNL-PD a gasit doua solutii pentru suplimentarea bugetului Educatiei pe 2006. ... El a spus ca, dupa doua ore de discutii, s-a ajuns la doua solutii prin care bugetul Educatiei pentru 2006 poate fi a€žsatisfacatora€œ.
Doi ani mai tarziu, in primavara anului 2006 si in mandatul lui Adriean Videanu, dupa numeroase dispute, lucrarile se apropiau de start. Licitatia a fost organizata de Municipalitate in luna martie 2006, caietul de sarcini fiind cumparat de 48 de societati.
Propunerea pentru negocieri a fost relansata ieri de presedintele Comisiei pentru buget, finante a Camerei Deputatilor, social-democratul Mihai Tanasescu, care a spus ca este foarte important sa se poata finaliza discutiile in timp util, pentru ca bugetul sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2006.
Ministrul Transportului, Gheorghe Dobre, a asigurat ca si in 2006 vor continua demersurile de obtinere de finantari in domeniul infrastructurii, urmand a fi semnate credite in valoare de aproape doua miliarde de euro.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a transmis ieri un mesaj de Craciun in care i-a asigurat pe romani ca eforturile Executivului se vor concentra in 2006 in directia cresterii salariilor si a puterii de cumparare a populatiei.
Avocatii Asociatiei Crestin Catolic-Ortodoxe au solicitat pamantul in discutie, folosindu-se de un document anulat de Judecatoria Craiova din luna ianuarie 2006.
276/2006 - n.r.), ceea ce s-ar traduce prin trimiterea cate unui consilier municipal in CA-uri, fapt amendat, pe de alta parte, de Legea nr.
Pentru 2006, prim-ministrul Romaniei declara un venit net anual incasat de la Guvern de 54.948 de lei, fata de cel din 2005, de 47.789 de lei.
"In urma analizei dinamicii politice a primarilor in perioada 2000 - 2006, observam ca nu exista vreun partid care, aflat in postura de a fi beneficiar al migratiei, sa nu profite de acest fenomen. ... In 2006, 27% dintre primari si-au schimbat afilierea politica.
Ultimele modificari ale declaratiei sale de avere sint datate 21 decembrie 2006.
In 2006, contribuabilul a avut de platit in total 65 de deplasari pentru specializari si intalniri in afara granitelor tarii. ... De un voiaj de patru zile pe bani publici a beneficiat in 2006 si Stefan Pane, soferul care l-a condus pe vicepresedintele CJ Victor Odolbasa la Viena.
google-analytics.com